Wij hebben 3 pijlers, gedragingen en spelregels

LIEFDE

Jij mag er zijn zoals je bent. Dat is ons vertrekpunt. Jij bent goed genoeg, en vanuit dat punt komen wij in beweging. Ons gedrag daarin is dat wij durven en mogen spelen! Als wij gezien en erkend worden, kunnen wij spelen. Hoeven wij ons niet te bewijzen, presteren, maar kunnen wij gaan ontwikkelen en groeien, spelen! Onze spelregel hierin? Wij spelen samen!

VEILIGHEID

Dan komen wij in beweging, gaan wij spelen. Dit betekent niet dat alles opeens lukt, dat jij een superheld bent die alles kan. Soms lukt iets niet, en dat is ok. Dan proberen wij het nog een keer, of doen wij iets anders. Wij spelen. Dat is ons gedrag. Meanderen, als de rivier van links naar rechts. Onze spelregel hierin? Het spel past zich aan aan de spelers.

VERTROUWEN

Wij vertrouwen elkaar op basis van deze liefde en veiligheid. Dan hoeven wij niet te voldoen aan een norm. Meten en controleren. Dan kunnen wij vrij spelen, ruimte geven aan de ander en aan onszelf. De gedraging hierbij is Kleiner Groeien, speelruimte geven. Onze spelregel hierin? Spelen leer je van spelers. 

BuurtSPEELcoach. Alle rechten voorbehouden. | BuurtSPEELcoach@sportivate.nl
Algemene voorwaarden