MEESPELEN

Ons Spel kent 3 niveaus, 3 levels om in onze taal te spreken. En zoals het een goed spel betaamt starten wij altijd in Level 1. Vanaf daar helpen wij jullie je eigen spel te bouwen. Wij hebben alles liggen, net als legoblokjes, op basis van jouw behoefte geven wij daar samen vorm aan. Speel je mee?

SPEELclub

Ruimte en het goede voorbeeld geven zodat zij het spel beleven. Wij beginnen bij de bron, de kinderen. Kinderen krijgen de ruimte in onze SPEELclubs, en dan zullen ze ons verbazen. Kinderen zijn de baas van hun eigen spel, Speelbazen! Jullie bouwen, wij helpen mee, heel lang of even. Deze clubs zijn er om kinderen de ruimte te geven en zo het spel weer terug te brengen in hun leven. 

BuurtSPEELcoach

Om kinderen te laten groeien moeten wij soms snoeien, kleiner groeien. Dat is de rol van de BuurtSPEELcoach. Speelruimte creëren voor het kind, omdat zij die maar moeilijk vindt. Een auto staat op het veld geparkeerd, of het gegeven antwoord is verkeerd. Spel heeft ruimte nodig, fysiek, sociaal, emotioneel. Een BuurtSPEELcoach creëert deze zodat het kind weer speelt.

SPEELstad

Iedereen speelt, en deelt. Scheef op de stoep, ondersteboven in de boom. Dat klinkt toch als een droom. Natuurlijk, niet de hele dag, maar spelen is een deel. Van ons leven, een heel fijn stukje in het geheel. En of wij nou 3, 40, of 83 jaar oud geworden zijn. Wij spelen, wij leven, wij voelen ons soms klein. Klein als een kind dat volledig opgaat in het spel. In zo’n stad wonen, ja, dat wil ik wel!


BuurtSPEELcoach. Alle rechten voorbehouden. | info@buurtspeelcoach.nl
Algemene voorwaarden